Heuvelzicht

Heuvelzicht is een school voor Buitengewoon Onderwijs Type 2. Met hun team bieden ze onderwijs aan op maat van elk van hun leerlingen. Daarbij begrepen de directie en het schoolbestuur al snel dat IT belangrijk is voor hun leerlingen en teamleden… Lees meer

- , Heuvelzicht

Icoon quote

“Veiligheid en privacy zijn cruciaal voor de werking van de school!”

Bescherming van gevoelige informatie

Heuvelzicht is een school voor Buitengewoon Onderwijs Type 2. Met hun team bieden ze onderwijs aan op maat van elk van hun leerlingen. Daarbij begrepen de directie en het schoolbestuur al snel dat IT belangrijk is voor hun leerlingen en teamleden.

Onze aanpak steunt op 4 pijlers: veiligheid, support, monitoring en telefonie. We verzorgen het beheer van de firewall én endpoint security. Gevoelige informatie over de school en de leerlingen wordt zo altijd beschermd en gemonitord.

Ondersteuning voor de IT-coördinator

Om een goede werking te garanderen, kan Heuvelzicht te allen tijde rekenen op support. Implementaties en complexere problemen worden via first-line support opgevolgd. Daarvoor kunnen ze op ieder moment bij ons terecht.

Proactieve aanpak

We wachten niet tot een probleem zich voordoet. Regelmatig voeren we onderhoud uit op de workstations en servers. Security-updates worden nauwgezet opgevolgd én het netwerk is redundant opgezet.

Nog vragen?

Contacteer ons voor meer info

    Bericht verzenden

    Gelijkaardige cases

    Deze cases vind je ook vast interessant: