Icoon openbare besturen | VestaTech - Eén IT partner, van starter tot corporate

Oplossingen voor openbare besturen

Als openbaar bestuur krijg je te maken met vraagstukken rond security, dataprotectie en infrastructuur. Ontbreekt het binnen je dienst aan expertise om op professionele wijze de huidige veranderingen bij te benen? VestaTech geeft raad!

Logo VestaTech

Wat hebben we te bieden?

Advies op maat van je eigen situatie

Grote stad of kleine gemeente? Bibliotheek, cultuurdienst of dienst ruimtelijke planning? Om zicht te krijgen op de specifieke noden van jouw werkcontext, nemen we de tijd om in gesprek te gaan. Onze experten analyseren je situatie en voeren indien nodig een gedetailleerde audit uit. Van daaruit bieden we advies op maat om samen met jou te bekijken welk dienstenpakket je precies nodig hebt.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate

Onze werkwijze

Via een uitgebreid intakegesprek krijgen we zicht op je situatie. Misschien heb je specifieke vragen, of ben je op zoek naar een onafhankelijke partner om je huidige toestand in kaart te brengen. We passen ons aan aan je vraag en denken mee over oplossingen en optimalisaties.

Op basis hiervan werken we een gedetailleerd adviesrapport uit. Een menukaart waarbinnen je keuzes kunt maken.

Daarna gaan we over naar implementatie. Onze experten staan in voor projectmanagement, opleiding en training, zodat je eigen medewerkers de handen vrij hebben voor hun core business. Voor deze opleidingen en trainingen kun je bovendien terecht bij de kmo-portefeuille: de opleidingen van VestaTech zijn erkend.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate
Logo VestaTech

Benieuwd naar onze aanpak?

We denken graag met je mee, stuur ons een bericht!

    Bericht verzenden

    Contacteer Reinoud

    reinoud@vestatech.be