Icoon zelfstandigen | VestaTech - Eén IT partner, van starter tot corporate

Oplossingen voor zelfstandigen

Je leeft voor je zaak en zet alles op alles om er een succesverhaal van te maken. Elk groeiend bedrijf krijgt te maken met uitdagingen op vlak van IT. We staan je graag bij met advies en support.

Logo VestaTech

Efficiënt werken

Een ERP-pakket: da’s pure tijdswinst

Je wilt kort op de bal spelen: zowel met je facturatie als met klantopvolging en projectmanagement. Een ERP-pakket op maat zorgt ervoor dat je niet langer kostbare tijd verliest. Samen met jou bekijken we welke toepassingen je precies nodig hebt voor jouw business. Hiervoor werken we samen met Afas & Teamleader.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate

Online, offline, thuis of op kantoor

Microsoft 365: altijd & overal bereikbaar

Dankzij Microsoft 365 werken je medewerkers efficiënt en veilig samen in de cloud, via één gedeelde werkruimte. Bovendien kan dit vanaf élke mogelijk locatie: online of offline, vanaf je computer of telefoon, op Microsoft 365 kun je rekenen.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate
Logo VestaTech

Vlot telefonisch bereikbaar

Creëer herkenbaarheid & win het vertrouwen van je klanten

Je klantenportefeuille groeit, de bekendheid van je bedrijf wint terrein en je wilt nog professioneler uit de hoek komen door je klantcommunicatie gestroomlijnd aan te pakken.

Elk professioneel bedrijf investeert in klantgerichte telefonie. Een fysieke telefooncentrale of een telefooncentrale in de cloud: aan jou de keuze wat best bij je business en manier van werken past.

Logo VestaTech

Ook online vertegenwoordigd

Een website op maat van jouw bedrijf

Je wenst je website naar een professioneler niveau te tillen? Bij VestaTech kun je terecht voor veilige webhosting. Dankzij je hostingpakket op maat is je site altijd bereikbaar, geniet je van snelle laadtijd en weet je zeker dat de nodige security updates uitgevoerd zijn.

Nog geen website? Of je denkt na over een vernieuwde site? We denken met je mee en zetten een online verhaal voor je op via WordPress. Eens je site gelanceerd is, heb je zelf alle tools in handen om de content aan te passen of te updaten.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate Logo VestaTech

Support volgens jouw noden

Ondersteuning op maat: VestaTech denkt met je mee!

Worstel je met een probleem waar je zelf niet uit raakt? Hoe acuut ook, op elk moment van de dag of week kun je bij ons terecht voor gepaste support. Hoe uitgebreid dit supportplan wordt, hangt helemaal af van je business en je eigen inschatting: we bepalen het serviceniveau in overleg.

Logo VestaTech

Back-ups & recovery

Nooit meer data kwijt!

Dé nachtmerrie van elke ondernemer: data verliezen. We zorgen ervoor dat al je bedrijfsinformatie op een veilige manier geback-upt is en te allen tijde gerecupereerd kan worden.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate

Iedereen mee

Opleidingen voor je medewerkers

Om je medewerkers goed op weg te helpen in alle IT-toepassingen binnen je bedrijf en om fouten of verwarring te vermijden, kun je ook bij ons terecht voor opleiding en training op maat.

We werken een opleidingsplan uit dat helemaal aangepast is aan jouw specifieke business. Nòg iets waar jij zelf geen tijd mee hoeft te verliezen.

Logo VestaTech

Alles tip-top gemonitord

VestaTech zorgt voor een stabiele & veilige werkomgeving

Je wilt dat je medewerkers maximaal kunnen renderen, en dat ze elke minuut van de werkdag efficiënt aan het werk kunnen. We helpen je downtime te vermijden door proactief je bedrijfsprocessen en netwerken te monitoren.

De juiste investeringen

Door je te adviseren wat investeringen in hardware betreft ben je zeker van een veilige en stabiele bedrijfsinfrastructuur.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate

Veiligheid staat centraal

Dankzij onze performante en persoonlijk geconfigureerde netwerken

We configureren je netwerken zo dat je op beide oren kunt slapen wat performantie en continuïteit betreft en zorgen voor een waterdicht beveilingsplan. Lekken, spyware of virussen krijgen op die manier geen kans!

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate

Niet gevonden wat je zocht?

We denken graag met je mee, stuur ons een bericht!

    Bericht verzenden

    Contacteer Vincent

    vincent@vestatech.be