Icoon security | VestaTech - Eén IT partner, van starter tot corporate

Security

Als onderneming wil je zo veilig mogelijk online aan het werk. VestaTech monitort voor jou het inkomend en uitgaand verkeer en screent proactief op anomalieën.

Logo VestaTech

Preventieve aanpak

Iets vreemds aan de hand? Wij analyseren elke potentiële dreiging: gaat het effectief om een veiligheidsrisico? Een virus, spyware of cryptolockers? Of hebben we te maken met een false positive? Door deze preventieve aanpak houden wij je IT-systemen in topconditie.

Security firewall

De firewall zorgt voor de perimeter-beveiliging van je online omgeving en infrastructuur.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate

Sensibilisatie & betrokkenheid

Security policy & awareness

We zorgen ervoor dat je medewerkers de juiste machtigingen hebben en sensibiliseren alle betrokkenen. We leiden hen op om in een oogopslag te detecteren of ze met phishing of malware te maken hebben, zodat je onderneming beter gewapend is tegen mogelijke aanvallen van buitenaf.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate

We go the extra mile

Endpoint security

Vesta gaat verder dan de standaard antiviruspakketten. Ook smartphones, smartboards, camera’s en andere devices maken namelijk deel uit van je netwerk en kunnen veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. We beschermen je onderneming tegen aanvallen en tegen potentieel risicovol gedrag van de gebruikers.

EDR

We controleren elk van je bedrijfsprocessen. Doet er zich iets ongewoons voor, bijvoorbeeld het op grote schaal doorsturen van bestanden naar adressen buiten je onderneming? We detecteren dit razendsnel en zorgen voor de optimale beveiliging. Je krijgt een melding en we bekijken of er een hacker aan het werk is, of het gewoon om een bedoelde interne actie gaat.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate

Nog vragen?

Contacteer ons

Afhankelijk van de grootte van je bedrijf, hoe kritisch de data zijn waarmee je omgaat en je specifieke situatie, kunnen we hierin een pakket op maat voor je samenstellen.

    Bericht verzenden

    Contacteer Vincent

    vincent@vestatech.be