Icoon corporate | VestaTech - Eén IT partner, van starter tot corporate

Oplossingen voor grote ondernemingen

Elke grote onderneming botst op vragen wat de IT-infrastructuur betreft. Je situatie is zo specifiek, dat het van belang is om één betrouwbaar aanspreekpunt te hebben. VestaTech biedt je een geïntegreerde aanpak aan. Eén partner voor alle IT-oplossingen.

Logo VestaTech

Wat hebben we te bieden?

Geen standaardoplossingen, maar advies op maat van jouw bedrijf

Om zicht te krijgen op jouw specifieke noden, nemen we de tijd om in gesprek te gaan. Onze experten analyseren je situatie en voeren indien nodig een gedetailleerde audit uit. Van daaruit kunnen we consultancy op maat aanbieden om samen met jou te bekijken welk dienstenpakket je precies nodig hebt.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate

Hoe gaan we te werk?

Via een uitgebreid intakegesprek krijgen we zicht op je situatie. Misschien heb je specifieke vragen, of ben je op zoek naar een onafhankelijke partner om je huidige toestand in kaart te brengen en door te lichten. We passen ons aan aan je vraag.

Op basis hiervan werken we een gedetailleerd adviesrapport uit. Een menukaart waarbinnen je keuzes kunt maken.

Daarna gaan we over naar implementatie. Onze experten staan in voor projectmanagement, opleiding en training, zodat je eigen medewerkers de handen vrij hebben voor hun core business. Voor deze opleiding en training kun je bovendien terecht bij de kmo-portefeuille: de opleiding van VestaTech zijn erkend.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate
Logo VestaTech

En jouw onderneming?

We denken graag met je mee, stuur ons een bericht!

    Bericht verzenden

    Contacteer Reinoud

    reinoud@vestatech.be