Innovaphone

VestaTech & Innovaphone: Uw sleutel tot hoogtechnologische en betrouwbare communicatie! Welkom in de wereld van naadloze communicatie, waar technologie en gesprekken soepel samensmelten. Bij VestaTech weten we hoe essentieel heldere en betrouwbare communicatie is voor het succes van uw bedrijf. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met Innovaphone, dé pionier op het gebied van hoogtechnologische VoIP-oplossingen.

Unified Communication (UC) met Innovaphone's myApps & VestaTech

 

In de hedendaagse zakenwereld is het essentieel om effectief en efficiënt te communiceren. Met Innovaphone’s myApps, wordt communicatie niet alleen gestroomlijnd, maar ook krachtiger en veelzijdiger.

 1. Alles-in-één Communicatie: myApps van Innovaphone integreert spraak, video, chat, voicemail en conferencing in één naadloze oplossing. Hiermee kunt u de afleiding van het schakelen tussen verschillende tools minimaliseren en u concentreren op wat echt telt: heldere en productieve communicatie.
 2. Mobiliteit: Of uw team nu op kantoor is, thuis werkt of onderweg is, myApps zorgt ervoor dat iedereen verbonden blijft. Met mobiele apps en desktopclients is uw communicatie altijd en overal beschikbaar.
 3. Connectiviteit zonder grenzen: Een van de grootste voordelen van myApps is de mogelijkheid om te integreren met bijna elk systeem of applicatie. Dankzij de open API en SDK van Innovaphone kunnen bedrijven myApps koppelen aan hun bestaande tools en workflows, wat zorgt voor een ongeëvenaarde flexibiliteit en schaalbaarheid.

Collaboratietools van Innovaphone

Samenwerking is de sleutel tot succes in elk modern bedrijf. Innovaphone erkent dit en biedt met myApps krachtige tools die teams helpen om efficiënter en effectiever samen te werken.

 1. Virtuele vergaderruimtes: Plan en voer videoconferenties uit met collega’s en klanten van over de hele wereld met HD-video en kristalhelder geluid.
 2. Bestandsdeling & Whiteboarding: Deel documenten, presentaties en andere bestanden in realtime. Gebruik whiteboarding tools om ideeën te visualiseren en samen te brainstormen.
 3. Taakbeheer: Hou grip op uw projecten, wijs taken toe en monitor de voortgang, allemaal binnen hetzelfde platform.

Hosting & Implementatie door VestaTech

Of u nu kiest voor een on-premises oplossing of voor hosting door VestaTech, wij zorgen voor een vlotte en veilige integratie en implementatie.

 1. On-premises: Voor bedrijven die hun communicatie infrastructuur intern willen houden, bieden we een robuuste on-premises oplossing.
 2. Gehost door VestaTech: Voor diegenen die zich liever richten op hun kernactiviteiten, biedt VestaTech top-notch hostingdiensten voor myApps van Innovaphone. Geniet van maximale uptime, regelmatige back-ups en state-of-the-art beveiliging.
Sfeerbeeld VestaTech Logo VestaTech

Nog vragen?

Contacteer ons voor meer info

  Bericht verzenden

  Gelijkaardige partners

  Deze partners vind je ook vast interessant: