Icoon consultancy | VestaTech - Eén IT partner, van starter tot corporate

Consultancy

Bij VestaTech kun je terecht voor waardevol advies over élke mogelijke IT-vraag waarmee je worstelt. Onze experten brengen je noden in kaart en suggereren oplossingen op maat.

Logo VestaTech

Onafhankelijk advies

Je opent een nieuw filiaal in een ander land: hoe begin je daaraan? Je twijfelt over je hardware-investeringen? Vertel ons je noden, wij luisteren en brengen nauwkeurig in kaart op welke manier je voor jouw onderneming best de IT-diensten kunt organiseren.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate

Rechtdoorzee & op maat

Afgestemd op jouw situatie

Onze stijl is no-nonsense, down to earth en vlot. We gaan je niet om de oren slaan met toepassingen die je niet nodig hebt en verkopen je geen pakketten waar je nooit gebruik van zult maken. In tegendeel: we streven ernaar een pakket op maat uit te denken dat beantwoordt aan jouw specifieke situatie.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate Logo VestaTech

Meer dan 10 jaar expertise

Gebaseerd op diepgaande ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in alle mogelijke sectoren hebben we een ruim zicht op allerlei mogelijke bedrijfsprocessen en kunnen onze experten je kwalitatief ondersteunen in het bepalen van de IT-tools die je onderneming nog efficiënter en performanter kunnen maken.

Logo VestaTech

Met oog voor de toekomst

We hechten er veel belang aan van bij het begin rekening te houden met het groeipotentieel van je bedrijf en formuleren toekomstgericht advies. Zo krijg je vooraf zicht op toekomstige investeringen die met de groei van je business gepaard kunnen gaan.

Sfeerbeeld VestaTech | Eén IT partner, van starter tot corporate

Meer weten?

Contacteer ons

We bepalen samen welk pakket je precies nodig hebt om je onderneming zo performant mogelijk te runnen.

    Bericht verzenden

    Contacteer Thomas

    thomas@vestatech.be