Tecjobz

“Heerlijk: VestaTech beantwoordt onze vragen oplossingsgericht én zorgt voor goede opvolging. Door omstandigheden moesten we op zoek naar een nieuwe IT-partner, Vestatech heeft ons op zeer korte termijn uit de nood geholpen tijdens onze opstart.” Lees meer

- Davy Derammelaere, Co-founder Tecjobz

Icoon quote

“’Sjette geven’ dankzij de juiste ondersteuning.”

Snelle opstart

Tecjobz is een jonge rekruteringspartner, gespecialiseerd in technische profielen. Iedere dag geven ze het beste van zichzelf om dé perfecte match te vinden tussen werknemer en werkgever.

“Door omstandigheden moesten we op zoek naar een nieuwe IT-partner”, vertelt Davy Derammelaere, co-founder van Tecjobz. “Vestatech heeft ons op zeer korte termijn uit de nood geholpen tijdens onze opstart.”

Gebruiksvriendelijkheid centraal

Tecjobz kon bij ons terecht voor een totaaloplossing op vlak van IT-infrastructuur, telefonie en cloud-toepassingen. Op die manier kunnen alle medewerkers op een gebruiksvriendelijke manier aan de slag, zowel op kantoor als op verplaatsing.

“Als groeiend bedrijf is het heel belangrijk om op een betrouwbare IT-partner te kunnen rekenen. Dankzij de goede service, ook buiten de kantooruren, kunnen we met een gerust gemoed ‘sjette geven’.”

Veiligheid troef

Als vaste IT-partner bieden we Tecjobz dag en nacht ondersteuning. Bovendien zijn we proactief bezig met de veiligheid online én offline. Met de installatie van een Ajax alarmsysteem zijn ze meteen op de hoogte van brand of inbraak.

Nog vragen?

Contacteer ons voor meer info

    Bericht verzenden

    Gelijkaardige cases

    Deze cases vind je ook vast interessant: