Vetworks

“We zijn een mobiele en internationale organisatie. Naast klassieke IT-problemen ondervonden we ook problemen die ons werk in het buitenland bemoeilijkten. VestaTech zorgt ervoor dat we vlot kunnen werken in een aangename…" Lees meer

- Rehma Sebabi, Intern Coördinator Vetworks

Icoon quote

“Heerlijk: VestaTech beantwoordt onze vragen oplossingsgericht én zorgt voor goede opvolging”

Internationaal werkcomfort

Vetworks is een zelfstandig consultancy-agentschap voor veterinaire zorg. Wereldwijd staan het bedrijf in voor opleidingen en technische ondersteuning voor dierenzorg en -geneeskunde.

Rehma Sebabi, intern coördinator bij Vetworks: “We zijn een mobiele en internationale organisatie. Naast klassieke IT-problemen ondervonden we ook problemen die ons werk in het buitenland bemoeilijkten. VestaTech zorgt ervoor dat we vlot kunnen werken in een aangename, digitale ruimte.”

Cloud-omgeving en 24/7 support

Om Vetworks optimaal bij te staan zorgden we voor een vlotte overgang naar de cloud-omgeving van Office365. Aangevuld met extra beveiligingsmaatregelen zorgde dit ervoor dat alle teamleden op een eenvoudige, veilige manier kunnen werken én samenwerken. Overal ter wereld.

Tot slot kunnen de medewerkers van Vetworks rekenen op 24/7 support. Handig, gezien al die verschillende tijdszones waarin ze vertoeven…

Nog vragen?

Contacteer ons voor meer info

    Bericht verzenden

    Gelijkaardige cases

    Deze cases vind je ook vast interessant: