Krinkels

“Voor onze interne vergaderingen en opleidingen, zochten we een multimediale oplossing. VestaTech heeft voor ons smartboards geïnstalleerd. Ze stonden daarbij niet enkel in voor de installatie, maar ook voor…” Lees meer

- Koen Vanhoutte, Directeur Krinkels

Icoon quote

“VestaTech maakt voor ons écht het verschil.”

Smartboards voor een professionele werkomgeving

Landschapsaannemer Krinkels richt al 50 jaar publieke en private ruimtes in met groen. Wegen, parken, tuinen, sportvelden, speelterreinen of groendaken: duurzaamheid en ecologie staan centraal in de aanpak van Krinkels.

“Voor onze interne vergaderingen en opleidingen, zochten we een multimediale oplossing. VestaTech heeft voor ons smartboards geïnstalleerd. Ze stonden daarbij niet enkel in voor de installatie, maar ook voor een razendsnelle levering en degelijke informatie en opleiding. Ook wat naverkoop betreft, stonden ze in voor snelle oplossingen en correcte, volledige informatie. En dit alles tegen een concurrentiële prijs!”

Ook in de toekomst

Koen Vanhoutte, directeur:

“Sowieso nemen we, ook voor toekomstige projecten waarbij specifieke hardware en service het verschil kunnen maken, terug contact op met VestaTech. Hun klantgerichtheid maakt voor ons écht het verschil.”

Nog vragen?

Contacteer ons voor meer info

    Bericht verzenden

    Gelijkaardige cases

    Deze cases vind je ook vast interessant: