Envelbag

“Na een grondige audit koos het bedrijf voor on-premises infrastructuur: meerdere bare metal servers en virtuele servers garanderen de continuïteit van de backoffice en de productie. Storingen krijgen op die manier geen kans!” Lees meer

- , Envelbag

Icoon quote

“Storingen krijgen hier geen kans!”

24/7 operationeel

Dagelijks bedrukt Envelbag duizenden enveloppen voor klanten. Op élk moment moeten de backoffice en de productie dus blijven draaien. Bovendien werkt het bedrijf samen met verschillende partners, dus Security is ook van groot belang voor Envelbag.

Na een grondige audit koos het bedrijf voor on-premises infrastructuur: meerdere bare metal servers en virtuele servers garanderen de continuïteit van de backoffice en de productie. Storingen krijgen op die manier geen kans!

Monitoring voor een continue dienstverlening

Om een veilige werkomgeving te garanderen heeft Envelbag gekozen voor monitoring en 24/7 support. Zo kan de dienstverlening intern, naar klanten én naar leveranciers op geen enkel moment uitvallen.

Totaalaanpak

Ook rond de webserver gaven we advies en we zorgden voor Office 365 op hun Windows- en Mac-systemen. Van een totaalaanpak gesproken!

Nog vragen?

Contacteer ons voor meer info

    Bericht verzenden

    Gelijkaardige cases

    Deze cases vind je ook vast interessant: